Tjänsteutbud

Backströms Mark & Bygg AB är det lilla företaget med den stora kompetensen! Vi garanterar att alla som anlitar oss kan känna sig helt trygga. För våra medarbetare har många år av erfarenhet inom branschen och arbetar med varje enskild kunds önskemål och behov. Genom väl beprövade arbetsmetoder och gott yrkeskunnande är detta möjligt. Vi tar oss an små till medelstora uppdrag. Varmt välkommen att kontakta oss med era frågor och funderingar!

Vi vänder oss till både privatpersoner såväl som företagare. Genom åren har vi haft många uppdragsgivare som varit mycket nöjda med oss. Som ringar på vattnet har vårt goda rykte spridits vilket gett oss fler och fler uppdrag. Trots detta är vi väldigt ödmjuka och för oss är alla kunder precis lika viktiga. Oavsett om man är en privatperson eller representerar ett företag så ska man känna att vi gör allt. Du kan få veta mer om oss här.

Markarbeten

Vänd er till oss för att få hjälp med markarbeten kring byggandet av hus. Vi tar hand om allt från början till slut, från sprängning i början av projektet till finplanering efter att det grova jobbet är klart. Våra tjänster innefattar även förberedelse för vvs- och betongarbeten. Vi tar alltid hänsyn till dem som befinner sig omkring ett bygge, det kan uppstå störningar och ju mer de kringboende, eller i vissa fall de företag som finns där, är insatta, desto bättre. Vi håller bland annat informationsmöten då vi anser att detta är befogat. Ni kan verkligen lita på vår kompetens när det kommer till markarbeten och vi tar oss an små till medelstora projekt. Trots att vi är ett litet mindre företag har vi nämligen alla resurser!

Arkitekterade hus

Vi har stor erfarenhet av arkitekterade hus, små till medelstora projekt. Likaväl garage, tillbyggnader och lokaler m.m. Om ni letar efter ett företag med denna kompetens så har ni kommit alldeles rätt. För oss är alla våra kunder precis lika viktiga för oss, oavsett vad man önskar få hjälp med. Vi ser verkligen fram emot att få hjälpa även dig och kontakta oss, så berättar vi mera!

Dränering

Schaktarbeten, rördragningar, dräneringar och markarbeten i trädgårdar är någonting som vi kan vara behjälpliga med. När våra kunder efterfrågar markarbeten så är även dränering en viktig del i detta. Oavsett om det handlar om att bygga hus eller någonting annat, så finns vi här med vår expertis. Tack vare vår omfattande erfarenhet och kompetenta personal så vet vi verkligen hur en dränering ska göras utifrån konstens alla regler!

Bygg

Efter att ha varit involverade i de flesta slags förekommande byggprojekt så är vi det perfekta företaget för alla som behöver hjälp med bygg. Vi bygger många typer av byggnader som hus, garage och attefallshus. Bland våra medarbetare som sysslar med bygg finns det stor erfarenhet och kunnande. Oavsett vilket slags byggprojekt ni önskar få hjälp med så har vi vad som krävs för att leverera lyckade resultat. Vi är inte längre bort än ett telefonsamtal eller mejl, så kontakta oss med era frågor och funderingar, eller för en gratis offert.

Backströms Mark & Bygg AB

0709 - 15 88 78
info@backstromsmb.se