Markjobb Göteborg

Backströms Mark & Bygg AB – markjobb Göteborg

Välkommen till Backströms Mark & Bygg AB, en firma som erbjuder markjobb i Göteborg. Av oss kan man få hjälp med många andra tjänster också, till exempel inom bygg och renovering med mera. Vi garanterar att alla som anlitar oss kan känna sig helt trygga med våra medarbetares kompetens. De har nämligen många års erfarenhet och arbetar med kvalitet, noggrannhet och hållbarhet i fokus, alltför att kunna leverera resultat i absoluta toppklassen. Här hos oss har vi även ett miljömedvetande och försöker alltid arbeta med största hänsyn till moder jord.

Vi genomför små till medelstora projekt. Genom åren har vi haft många uppdragsgivare som varit mycket nöjda med oss. Som ringar på vattnet har vårt goda rykte spridits vilket gett oss fler och fler uppdrag. Trots detta är vi väldigt ödmjuka och för oss är alla kunder precis lika viktiga. Vi svarar väldigt gärna på frågor och funderingar så kontakta oss redan idag. Du kan även få veta mer om oss här.

Markjobb Göteborg

Markarbeten

Vänd er till oss för att få hjälp med markarbeten kring byggandet av hus. Vi tar hand om allt från början till slut, från sprängning i början av projektet till finplanering efter att det grova jobbet är klart. Våra tjänster innefattar även förberedelse för vvs- och betongarbeten. Vi tar alltid hänsyn till dem som befinner sig omkring ett bygge, det kan uppstå störningar och ju mer de kringboende, eller i vissa fall de företag som finns där, är insatta, desto bättre. Vi håller bland annat informationsmöten då vi anser att detta är befogat. Ni kan verkligen lita på vår kompetens när det kommer till markarbeten och vi tar oss an små till medelstora projekt. Trots att vi är ett litet mindre företag har vi nämligen alla resurser!

Arkitekterade hus

Vi har stor erfarenhet av arkitekterade hus, små till medelstora projekt. Likaväl garage, tillbyggnader och lokaler m.m. Om ni letar efter ett företag med denna kompetens så har ni kommit alldeles rätt. För oss är alla våra kunder precis lika viktiga för oss, oavsett vad man önskar få hjälp med. Vi ser verkligen fram emot att få hjälpa även dig och kontakta oss, så berättar vi mera!

Dränering

Schaktarbeten, rördragningar, dräneringar och markarbeten i trädgårdar är någonting som vi kan vara behjälpliga med. När våra kunder efterfrågar markarbeten så är även dränering en viktig del i detta. Oavsett om det handlar om att bygga hus eller om det är anläggandet av bilvägar, cykelvägar, eller någonting annat, så finns vi här med vår expertis. Tack vare vår omfattande erfarenhet och kompetenta personal så vet vi verkligen hur en dränering ska göras utifrån konstens alla regler. 

Bygg

Efter att ha varit involverade i de flesta slags förekommande byggprojekt så är vi det perfekta företaget för alla som behöver hjälp med bygg. Vi bygger många typer av byggnader som hus, garage och attefallshus. Bland våra medarbetare som sysslar med bygg finns det stor erfarenhet och kunnande. Oavsett vilket slags byggprojekt ni önskar få hjälp med så har vi vad som krävs för att leverera lyckade resultat. Vi är inte längre bort än ett telefonsamtal eller mejl, så kontakta oss med era frågor och funderingar, eller för en gratis offert.

Backströms Mark & Bygg AB

0709 - 15 88 78
info@backstromsmb.se